Wie zijn we

/Wie zijn we
Wie zijn we 2018-01-05T10:57:04+00:00

Het Bestuur

Het bestuur van Stichting Nooit Alleen bestaat uit Claudia, Esther en Lonneke. Wij willen de sociaal zwakkeren in Suriname niet aan hun lot overlaten. Daarvoor mobiliseren wij anderen, brengen belangen bij elkaar en zorgen dat hulp op de juiste plek terechtkomt.

stichting-nooit-alleen-claudia

Voorzitter Claudia Castelen

Ik ben Claudia Castelen en initiatiefnemer van Stichting Nooit Alleen. Al langere tijd had ik het idee om een stichting op te richten met als doel de strijd aan te gaan tegen kanker.

Ik zelf ben geboren in Suriname en heb de ziekte met behulp van de medische wetenschap in Nederland overwonnen. Ik heb ervaren dat kanker niet alleen de patiënt betreft, maar zeker ook zijn of haar familie en vrienden. Ik ben mij ervan bewust dat hoe eerder kanker ontdekt word, hoe groter de overlevingskans is. Behandeling, maar ook voorlichting zijn dus essentieel. Om deze reden heb ik de Stichting Nooit Alleen opgericht. Maar ook mensen met andere medische ziektes kunnen op onze steun  rekenen. Lees het volledige verhaal van Claudia 

Secretaris: Esther Coppens

Mijn naam is Esther Coppens. Ik ben bestuurslid van Stichting Nooit Alleen.

Soms kom je mensen tegen in je leven waarvan al snel duidelijk is dat het geen `toeval’ kan zijn. Ik ben door Claudia geïnspireerd om betrokken te zijn bij de stichting. Ikzelf werk nu ruim 20 jaar in dienstverlening. Eerst met verstandelijk gehandicapten, nu in de kraamzorg binnen het ziekenhuis. Een diverse en leuke baan. Ik wil me graag inzetten voor mensen die het minder getroffen hebben. Wat voor de een als normaal word gezien, is voor de ander onwerkelijk of zelfs onbereikbaar. Met uw hulp willen( kunnen) we het onmogelijke mogelijk maken!

stichting-nooit-alleen-ester

stichting-nooit-alleen-Lonneke

Penningmeester: Lonneke Zweerts

Mijn naam is Lonneke Zweerts. Omdat ik graag met mensen werk, heb ik de opleiding pedagogiek gevolgd. Samen met Claudia en Esther ga ik volledig voor de doelstellingen van Stichting Nooit Alleen. In 2008 heb ik in Suriname gewoond en met eigen ogen gezien hoe schrijnend de situatie van hulpbehoevende medische patiënten kan zijn. Vooral het leed van kinderen deed me veel. Ieder mens verdient een menswaardig bestaan. Helpt u mee?

Wie bent u? Wij komen graag met u in contact. Wilt u zich bijvoorbeeld aanmelden als vriend van Stichting Nooit Alleen of bent u geïntereseerd in een taak als vrijwilliger, neem dan contact op!

Translate »