Vriend, donateur of sponsor 2019-01-18T13:42:56+00:00

Wordt Vriend of Donateur

Stichting Nooit Alleen kan zonder uw hulp niet doorgaan met haar werk. Wilt u ons helpen in het behalen van onze doelen? Word vriend, donateur of sponsor. U wordt vriend van Stichting Nooit Alleen door ons maandelijks met minimaal 5,- euro te steunen.

Vrienden, donateurs en sponsoren ontvangen van ons het unieke BRASA (omarming) beeldje van Stichting Nooit Alleen.

Financieel beleid

Stichting Nooit Alleen wil iedere euro zichtbaar laten terugkomen. Of het nu gaat om een onderwijspakket, het bekostigen van een medische behandeling of het verstrekken van medische hulpmiddelen aan kansarmen. Wij willen laten zien dat er met weinig middelen grote stappen gezet kunnen worden.

De activiteiten van Stichting Nooit Alleen worden vooralsnog volledig gefinancierd door giften, sponsoring en donaties. De stichting draagt de ANBI-status; eventuele giften zijn belastingaftrekbaar.

Aanmelden nieuwsbrief

U wilt op de hoogte worden gehouden  van de werkzaamheden van de stichting? Dat kan! Laat hier uw naam en e-mailadres achter en ontvang iedere maand de nieuwsbrief met actuele informatie van Stichting Nooit Alleen.

Vul het Donatie Formulier in!

ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling)

Het ANBI STATUS wordt door de belastingdienst aan Charitatieve, kerkelijke, Culturele, wetenschappelijke, of een Instelling die op een andere manier bijdraagt aan het algemeen nut toegekend. Ook Stichting Nooit Alleen is vanaf de oprichting aangemerkt als een Algemeen Nut Beoogde instelling door de Belastingdienst.

Dit betekend dat uw giften aan Stichting Nooit Alleen aftrekbaar zijn van de belasting.

Zie voor meer informatie www.belastingdienst.nl/giften/

Translate »