Verscheping Medische goederen van Byorn Groenfeld.

/, Uncategorized/Verscheping Medische goederen van Byorn Groenfeld.

Verscheping Medische goederen van Byorn Groenfeld.

Dozen

MELIE SHIPPING heeft de 2 dozen met medische goederen die bestemd zijn voor Byorn opgehaald. Vervolgens worden deze dozen a.s. vrijdag naar Suriname verscheept. De verzendkosten zijn gesponsord door MELIE SHIPPING . Hierdoor is Byron voor de komende maanden voorzien van de nodige medische goederen die hij dagelijks nodig heeft. Wilt u meer weten over Byorn? Lees hier meer over hem.

Om Byorn te kunnen blijven ondersteunen hebben wij vooral incontinentie materialen hard nodig!

Hebt u incontinentie materiaal over? Aarzel niet! Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Financiële steun

Wilt u Byorn financieel steunen? Ook dat is hard nodig voor het afbouwen van zijn aangepaste woning. En voor verdere medische behandeling van zijn dwarslaesie in het buitenland.

Maak uw bedrag over op bankrekening nr.: NL80RABO 0151224137 t.n.v. Stichting Nooit Alleen. onder vermelding van Byorn Groenfeld.

Elke euro zal ook daadwerkelijk bij Byorn terecht komen. En wij zullen  erop toe zien dat dit geld ook daadwerkelijk gebruikt zal worden voor het afbouwen van zijn aangepaste woning.

Nooit Alleen, Samen staan we Sterk!

MAKANDRA WI TRANGA!

By | 2018-01-05T10:57:04+00:00 juli 13th, 2016|Nieuws, Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Verscheping Medische goederen van Byorn Groenfeld.

About the Author:

Translate »