Update Byorn Groenfeld

//Update Byorn Groenfeld

Update Byorn Groenfeld

Vanaf juli 2016 hebben wij ondersteuning toegezegd aan Byorn Groenfeld.
Deze ondersteuning bestaat als volg uit: 1 Gezondheidsmatras, 1 douchestoel.
En daarnaast bieden wij hem 1 jaar lang Luiers, urinebeenzakken en urine nachtzakken kosteloos aan.
De incontinentiematerialen worden maandelijks bij hem thuisbezorgd door de heer Clifton Edelsteen. Tevens is de heer Edelsteen namens
stichting Nooit Alleen het vaste aanspreekpunt voor Byorn.

Deze donatie is mede mogelijk gemaakt dankzij MELIE SHIPPING. Zij hebben de transportkosten van deze goederen vanuit Nederland naar Suriname volledig op zich heeft genomen.

Dankzij het inzamelingsproject van medische goederen die wij in Nederland houden, zijn wij in de gelegenheid om de nodige ondersteuning te bieden aan Byorn en tal van andere patiënten in Suriname.
Daarom zeggen wij van Stichting Nooit Alleen namens Byorn en alle andere mensen in Suriname, alle donateurs hartelijk dank.

Situatie Byorn

Byorn is op 18 jarige leeftijd betrokken geweest bij een aanrijding, daardoor is hij dwarslaesie patiënt geworden. Wilt u meer weten over Byorn? Lees hier zijn verhaal.

Financiële steun
Wilt u Byorn financieel ondersteunen? Want ook dat is hard nodig voor het afbouwen van zijn aangepaste woning. Maak uw bedrag over
op bankrekening nr.: NL80RABO 0151224137 t.n.v. Stichting Nooit Alleen. onder vermelding van Byorn Groenfeld.

Elke euro zal ook daadwerkelijk bij Byorn terecht komen. En wij zullen erop toezien dat dit geld ook daadwerkelijk gebruikt zal worden voor het afbouwen van zijn aangepaste woning.

Heeft u ook medische hulpmiddelen/goederen die voor u overbodig zijn? En wilt u ze dan aan ons doneren? Neem gerust contact met ons op. Wij halen ze dan graag bij u op!

Nooit Alleen, samen staan we sterk!
MAKANDRA WI TRANGA!

By | 2016-11-03T14:39:22+00:00 juli 3rd, 2016|Byorn Groenfeld|Reacties uitgeschakeld voor Update Byorn Groenfeld

About the Author:

Translate »