Stichting Beauty Of Joy en Stichting Nooit Alleen hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker in Suriname.

//Stichting Beauty Of Joy en Stichting Nooit Alleen hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker in Suriname.

Stichting Beauty Of Joy en Stichting Nooit Alleen hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker in Suriname.

Stichting Beauty Of Joy en Stichting Nooit Alleen hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker in Suriname. Samen starten wij de bewustwordingscampagne over kanker. Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren wij een sociaal project in het district Marowijne. Deze wordt gehouden in de recreatiezaal te Moengo van 11:00 – 17:00 uur.

Dit project houdt in:

·         Voorlichting over, wat is kanker en het herkennen van de mogelijke symptomen bij kanker.

·         Behandelingsmogelijkheden bij kanker wordt gepresenteerd door een arts en een oncologische verpleegkundige.

·         Patiënten kunnen zich laten registreren om in aanmerking te komen voor een medische hulpmiddel. (Registreren is dus verplicht)

·         Dit project wordt afgesloten met lotgenotenbijeenkomst.

We krijgen in Marowijne de medewerking van de District Commissaris Freddy Daniel en bestuur en ook van andere lokale stichtingen en individuen.Dit project wordt vervolgd tijdens de beurs op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2017 in het congreshal te Paramaribo. Voor meer informatie over BOJ lees dan hier verder

Nooit Alleen, Samen Staan We Sterk!

Laten wij een vuist maken tegen kanker

MAKANDRA WI TRANGA

 

 

 

By | 2017-05-01T11:36:59+00:00 mei 1st, 2017|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Stichting Beauty Of Joy en Stichting Nooit Alleen hebben de handen in elkaar geslagen in de strijd tegen kanker in Suriname.

About the Author:

Translate »