Ondersteuning Byorn Groenfeld

//Ondersteuning Byorn Groenfeld

Ondersteuning Byorn Groenfeld

Al geruime tijd hebben wij van Stichting Nooit Alleen in Nederland een inzamelingen project van medische hulpmiddelen lopen. Deze hulpmiddelen worden vnl. ingezet om kankerpatiënten in Suriname te ondersteunen, maar ook voor andere hulpbehoevende zoals Byorn.

Dankzij dit inzamelingsproject zijn wij van Stichting Nooit Alleen in de gelegenheid, om Byorn de komende tijd te voorzien van medische goederen/hulpmiddelen die hij dagelijks nodig heeft.

Lees hier Byorn zijn Verhaal.

Samenwerking

Dit wordt medemogelijk gemaakt door alle donateurs en sponsoren waaronder MELIE SHIPPING die de kosten van de verscheping van de medische goederen voor Byorn op zich neemt.

Om Byorn te kunnen blijven ondersteunen hebben wij vooral incontinentie materialen hard nodig!

Hebt u incontinentie materiaal over? Aarzel niet! Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Financiële steun

Wilt u Byorn financieel steunen? Ook dat is hard nodig voor het afbouwen van zijn aangepaste woning. En voor verdere medische behandeling van zijn dwarslaesie in het buitenland.

Maak uw bedrag over op bankrekening nr.: NL80RABO 0151224137 t.n.v. Stichting Nooit Alleen. onder vermelding van Byorn Groenfeld.

Elke euro zal ook daadwerkelijk bij Byorn terecht komen. En wij zullen  erop toe zien dat dit geld ook daadwerkelijk gebruikt zal worden voor het afbouwen van zijn aangepaste woning.

Nooit Alleen, Samen staan we Sterk!

MAKANDRA WI TRANGA!

By | 2016-07-12T12:29:37+00:00 juli 12th, 2016|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Ondersteuning Byorn Groenfeld

About the Author:

Translate »