Eerste zending medische hulpmiddelen naar Suriname een Feit

//Eerste zending medische hulpmiddelen naar Suriname een Feit

Eerste zending medische hulpmiddelen naar Suriname een Feit

Stichting Nooit Alleen heeft als belangrijkste doelstelling: het voorkómen van kanker door:
-voldoende beweging aan te moedigen
– het leed enigszins te verzachten door  medische hulpmiddelen beschikbaar te stellen
De doelgroep waarop onze  Stichting zich richt  zijn voornamelijk  sociaalzwakkeren  uit Suriname  die niet in staat zijn om over adequate medische hulpmiddelen te beschikken. Deze doelstelling kunnen wij alleen samen met u bereiken en daarom is uw steun van essentieel belang.

Het goede nieuws is dat wij dankzij jullie geweldige steun  in de vorm van donaties en giften op vrijdag 16 november jl. de eerste container naar Suriname hebben kunnen verschepen. Daarin zaten vele materialen, waaronder voorlichtingsbrochures die beschikbaar zijn gesteld door KWF kankerbestrijding www.kwf.nl, folderhouders en sportartikelen. Ook inbegrepen waren diverse medische hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, loopkrukken, verbandmiddelen, stomamaterialen ect. Dit was een emotioneel moment voor de vrijwilligers van onze Stichting die hebben meegeholpen met het inladen. Onze missie is geslaagd en het toont aan dat het wel degelijk nut heeft om die voort te zetten. Alle hulp in welke vorm dan ook is van harte welkom. In mei 2013 hopen wij opnieuw een container te verschepen naar Suriname.

De eerste container is dus op dit moment onderweg. De verwachte aankomstdatum van deze eerste zending goederen in Paramaribo is 7 december. Om ervoor te zorgen dat alle materialen ook daadwerkelijk op de juiste plek terechtkomen is er bij aankomst van de container één bestuurslid in Suriname aanwezig.

 

Wij bedanken iedereen die hieraan zijn of haar bijdrage heeft geleverd. In het bijzonder de sponsoren die de verscheping van deze container mogelijk hebben gemaakt.

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die JA heeft gezegd tegen Stichting  Nooit Alleen (SNA). Zonder uw steun had Stichting Nooit Alleen dit Nooit kunnen realiseren!

By | 2018-01-05T10:57:07+00:00 december 22nd, 2012|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Eerste zending medische hulpmiddelen naar Suriname een Feit

About the Author:

Translate »