Bjorn Groenfeld

/Bjorn Groenfeld
Bjorn Groenfeld 2016-11-03T14:43:04+00:00

Naam: Groenfeld Byorn Kevin

Geb. datum: 19-08-1992

Situatie: Dwarsleasie patient

Op 03 maart 2011 ben ik betrokken geweest bij een zware aanrijding. Daardoor heb ik een dwarslaesie opgelopen. Door de onderzoeken van de dokter heb ik kunnen begrijpen dat mijn ruggenwervels zijn beschadigd. Namelijk T12 en T11 en de dokter hield me voor dat ik voor de rest van mijn leven gebruik ga moeten maken van een rolstoel. Maar toch heb ik de moed niet opgeven, want de dokter is geen God!

Door deze situatie heb ik mijn LTS niet kunnen afmaken. Ik zat in de laatste klas, maar ik heb het niet daarbij gelaten. Ik ben me gaan bezig houden met computers en ik heb een opleiding kunnen volgen namelijk A+. Maar ik wil graag verder gaan in de ICT wereld zodat ik kan gaan werken, waardoor ik voor me zelf kan zorgen.

Mijn plannen in het leven:

  1. Ik had wondjes die moesten drogen. Ik had ze op mijn zit vlakte en daardoor kon ik niet Lang zitten. Het is mij gelukt! Nu zijn ze droog.
  2. Ik ben bezig een aangepaste woonruimte aan het bouwen, maar door de situatie in het land. Waardoor de prijzen gigantisch gestegen zijn heb ik het niet kunnen afmaken. Daarom heb ik besloten te gaan naar het sociaal programma 1voor12 zodat ik hulp kan vragen om mijn huis af te maken.
  3. Wanneer mijn huis af is ben ik van plan of eerst me ICT training te volgen of naar het buitenland gaan voor medische hulp.

Hoe mijn dag eruit ziet:

Nu ben ik over grootste deel thuis. wanneer ik uit huis ga dan ga ik naar de dokter voor controle of ik ga mijn sociale steun halen dat ik van de overheid krijg.

 Wat ik dagelijks ook gebruik zijn:

  1. Pampers
  2. Katheters

Hierbij wil ik alvast een ieder bedanken die mij op welke wijze dan ook wilt Ik ben jullie heel dankbaar. Gods rijkste zegen voor jullie allen.                                

Dank u.

Met vriendelijke groet,

Byorn Groenfeld

Translate »